Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Mjärdevi Open

  • 22 May, 00:00

Kom och spela golf samtidigt som ni visar upp erat företag genom att delta i årets Mjärdevi Open!

Klockan 13:00 är det kanonstart

Vid anmälan till Mjärdevi Open så ingår golfspel, en goodiebag, uppvärmning på rangen, kaffe och bulle samt möjlighet för ditt företag att synas på banan.
Spelform: Scramble, 4-mannalag, Slagtävling med hcp, lottade lag.

 

ANMÄLAN görs via länken till höger. Sista anmälningsdagen är den 20e maj.

Kostnad: 250kr/person inkl. moms. Avgiften går att betala på plats eller genom faktura, maila i så fall dina fakturauppgifter till Anna Broeders, anna.broeders@mjardevi.se

 

Dagens lunch serveras av P2 Restaurang och Catering mellan kl 11:00-14:00 till en kostnad av 100kr.

AFTER GOLF

Medan vi väntar på prisutdelning finns möjlighet att köpa en P2-burgare inkl. 1 dryck för endast 195:-. Anmälan till detta görs i samband med anmälan till tävlingen. Passa på att ta en after-work med kollegorna! Vill ni vara med på After Golf men har inte möjlighet att delta på tävlingen? Skicka ett mail till P2 info@p2catering.se

 

Vill ditt företag sponsra tävlingen? Är ditt företag med och spelar i tävlingen så har ni möjlighet att vara med och bidra till den glada stämningen ute på banan med olika aktiviteter, beachflaggor, glasstält bara fantasin sätter gränser! Genom att bidra med 4 priser till tävlingen får ni en plats vid hål 1, 9, 10 eller 18 som alla ligger nära klubbhuset och restaurangen.

Vid intresse för sponsring kontakta:

Anna Broeders

anna.broeders@mjardevi.se

Sponsorer:

     

 

Samarbetspartners: