Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Mental träning för full potential i vardagslivet och arbetslivet [Inställt]

  • 19 March, 00:00

Evenemanget är inställt med hänsyn till den rådande situationen med Corona Covid-19.

Välkommen på frukostmöte med temat: Mental träning för full potential i vardagslivet och arbetslivet – använd elitidrottens metoder i din VarDagsprestation för ett hållbart ledarskap.
Kom och lyssna på Johan Plate och Magnus Johansson som delar med sig av sina mångåriga erfarenheter från elitidrotten och hur man kan överföra det till vardagslivet och arbetslivet.
NÄR OCH VAR:
Torsdagen den 19 mars 2020.
Vi inleder med frukost kl 07.30 och avslutar kl 09.00.
Creactive, Teknikringen 7 Mjärdevi, Linköping
SVARA SENAST: Fredagen den 13 mars. Begränsat antal platser.
ANMÄLAN:Anmälan gäller för dig och en kollega, anmäl dig via: info@ucscent.se

Varmt välkommen!
CENT Management Peter, Anneli, Pierre, Håkan, Magnus & Erik

Här kan du ladda ner inbjudan i PDF

 

Om Coronaviruset Covid-19

Linköping Science Park arrangerar en stor mängd event och mötet. Tillsammans med partners och i egen regi. Vår mötesplats Creactive är en öppen mötesarena som främjar utveckling, engagemang och möjligheter.

Med anledning av det nu aktuella läget med Coronaviruset covid-19 följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för smittspridning. I samband med våra event och andra besök i Creactive uppmanar vi därför alla att följa Folkhälsomyndighetens råd. Det innebär bland annat att alla med symtom på luftvägsinfektion, som hosta, ont i halsen och feber, bör stanna hemma från jobbet. Om du har symptom vill vi inte att du besöker Creactive eller våra aktiviteter.

Vi strävar efter att filma och livestreama så många av våra event som möjligt för att alla ska kunna ta del av innehållet i våra event.

På Creactive finns instruktioner för handtvätt uppsatt.

Vi följer löpande utvecklingen och de rekommendationer som myndigheter ger. Våra rutiner och policys kan därför förändras över tid.