Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.
External

Maxa ditt mingel

 • 21 March, 17:00-20:00
 • Lundbergs Fastigheter, Olai Kyrkogata 40, Norrköping
Sign up is closed

Är du redo att ta ditt mingelgame till nästa nivå? Vill du lära dig konsten att navigera genom sociala sammanhang som en riktig stjärna? Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till nästa Bright East-träff!

Vi har bjudit in Heléne Njord-Westerling som vet vikten av ett bra nätverk och som dessutom skrivit Mingelhandboken.

Tillsammans med Heléne ska vi ta reda på hur man nätverkar framgångsrikt och effektivt. Vi ska få ta del av de bästa tipsen för att lyckas före, under och efter en nätverksträff för att helt enkelt bli mästare på mingel och nätverkande. För en sak vet vi: ett riktigt bra mingel kan förändra ditt liv.

Vi kommer att ställa oss frågor som:

 • Vad ska man tänka på när man presenterar sig för en ny person?
 • Kan man ansluta till ett redan pågående samtal under minglet?
 • Hur avlägsnar man sig från en konversation till förmån för en annan? 

Kvällen till ära bjuder vi på mingelvänlig mat och härligt umgänge i vanlig ordning. Och bäst av allt? Det är helt gratis att delta. Men platserna är begränsade, så anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

 

Mer om Heléne Njord-Westerling

Heléne har bred erfarenhet från det regionala näringslivet och arbetar idag som näringslivsutvecklare på Mjölby kommun. Bra kontakter och nätverk har varit avgörande för att klara sina uppdrag genom åren, det har också gett input till att göra rätt prioriteringar och fatta välgrundade beslut. Men framför allt har det öppnat dörrar för nya samarbeten och bidragit till den professionella utvecklingen.

Mingelhandboken kom till av insikten i att många inte känner sig helt bekväma i mingelsammanhang, det ledde till att hon samlade handfasta tips som kan göra oss till mer självsäkra och framgångsrika nätverksbesökare.

 

Till invajo: https://eu.invajo.com/l/haOoTLA3Tb

Program

 • 17:00

  Hej och välkommen

 • 17:15

  Tipsen som gör dig till mingelproffs - samtal och workshop med Heléne

 • 18:15

  Mingel och mat