Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

LIFT – Vad ger det att ge? Volontära för välmående och nya nätverk

  • 12 September, 11:30-13:00
  • Spektrum, Fridtunagatan 41, Ebbepark
Sign up is closed

Att hjälpa och ge till andra är bra för välbefinnandet och också ett sätt att knyta kontakter, bredda sitt nätverk och få nya värdefulla erfarenheter. Men vilka möjligheter finns och hur kan jag börja?

 

På bilden: Sanna Detlefsen, direktor för Östergötlands Stadsmission, och Hargita Horva, projektsamordnare inom Röda Korset.

 

Sanna Detlefsen, direktor för Östergötlands Stadsmission, och Hargita Horvat, projektsamordnare inom Röda Korset, berättar om vilka möjligheter som finns att vara volontär hos dem och delar med sig av exempel som visar de positiva effekterna av att engagera sig ideellt för en god sak.

Välkommen på en lunch som bjuder både på kunskap, inspiration och nätverkande!

 

Frågor?  Kontakta Nihal Mohamed Nihalahamad@hotmail.com
Eventet är kostnadsfritt

 

Lunchen arrangeras tillsammans med nätverket LIFT! som erbjuder en serie öppna nätverksträffar för dig som vill träffa nya och gamla bekantskaper och bredda dina professionella nätverk. Under året möts vi för frukost, lunch och after work, lyssnar till en kortare föreläsning som inspirerar och minglar med varandra – allt under lättsamma och avslappnade former.