Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Lunchklubben: Informationssäkerhet och riskhantering

  • 21 March, 00:00
  • Online
Sign up is closed

Digitaliseringen har slagit igenom i hela samhället. Därför är det nästan svårt att tänka sig haverier utan att digitala komponenter haft en inverkan. Att analysera och hantera cyberrisker för de samhällsfunktioner vi är beroende av och de affärer våra företag bygger på blir därmed allt viktigare.

Med ökande mängder regelverk krävs regelbunden bedömning, kvantifiering och prioritering av risker i system och verksamheter. Simin Nadjm-Tehrani, professor vid Institutionen för datavetenskap, delar med sig av olika angreppssätt för att analysera risker. Arbetssättet har utgångspunkt i en rapport inom det MSB-finansierade projektet (www.rics.se).

Webbinarium måndag 21 mars 2022
Tid: kl 12.00-13.00

Välkommen!

ANMÄL DIG HÄR!
Länk skickas ut från Lunchklubben till alla anmälda dagen innan seminariet.

Boka in vårens kommande tillfällen: 25/4, 16/5, 20/6

OM LUNCHKLUBBEN
Ett mötesplats för näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen vid Linköpings universitet med fokus på framtida möjligheter. Du får förutom ”koll på läget” även möjlighet att knyta nya kontakter. Läs mer på lunchklubben.nu, vid frågor kontakta lunchklubben@liu.se