Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Lunchklubben – Att leda utan att vara chef

  • 10 March, 00:00
  • Digitalt (Zoom)
Sign up is closed

Vilket ledarskap fungerar för medarbetare i rollen som funktionsföreträdare, organisationsstöd och/eller specialist i en organisation? Hur får dessa medarbetare engagemang bland andra personer i verksamheten för de frågor som de driver? Hur skapar de samsyn och effektivitet i team och förbättringsarbete?

Att leda utan att vara chef innebär många utmaningar som behöver hanteras. I denna presentation berättar Mattias Elg, professor i kvalitetsteknik och föreståndare för HELIX Competence Centre om möjligheter att möta dessa utmaningar utifrån ett pågående forsknings- och utvecklingsprojekt.

Föreläsare: Mattias Elg, professor i kvalitetsteknik och föreståndare för HELIX Competence Centre

 

OM LUNCHKLUBBEN
Ett mötesplats för näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen med fokus på framtida möjligheter. Du får förutom ”koll på läget” även möjlighet att knyta nya kontakter. Läs mer på lunchklubben.nu

 

ARRANGÖRER
Lunchklubben arrangeras i samverkan mellan Linköpings universitet, Linköpings Science Park, Norrköpings Science Park och Region Östergötland.