Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Lunchföreläsning: Mobbprogrammering i praktiken

  • 31 March, 00:00
  • Ebbegatan, 582 16 Linköping
Sign up is closed

Många har säkert kommit i kontakt med mobbprogrammering från ett teoretiskt perspektiv, då det är något som evangeliseras av en del agila förespråkare. Färre har nog egna erfarenheter av metodiken och kanske är nyfiken på hur det kan fungera i praktiken. Vi skulle vilja erbjuda ett mer praktiskt perspektiv på mobbprogrammering för att kanske hjälpa er att avgöra om det här är något för er att experimentera med. Vi kommer bland annat att beröra frågeställningarna:

“Är det verkligen effektivt för teamet att arbeta i mobb?”
“Hur ser teammedlemmens vardag ut i mobben?“

2018 när Axis öppnade sitt kontor i Linköping ville vi utmana dåvarande sätt att utveckla mjukvara på företaget och titta på vad som skulle vara mest effektivt för Linköping givet de förutsättningar som fanns hos teamet här. En sak som testades i teamen var mobbprogrammering. Några år senare jobbar vi i full skala med både par- och mobbprogrammering, vilka båda är viktiga delar av vår utvecklingsmetodik. Vi har längs vägen utvärderat mobbprogrammering och skulle vilja dela med oss av våra erfarenheter i ämnet.

Torsdagen den 31 mars klockan 11.30 bjuder vi in till lunchföreläsning i Axis nya lokaler i Ebbepark för att fira vår etablering här. Vi kommer att bjuda på sallad och dryck och ta chansen att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet. Själva föreläsningen börjar 12.00 och 13.00 ser vi till att ha avslutat.

För den intresserade erbjuder vi också en kort guidad rundtur i våra lokaler efter föreläsningarna för en chans att se hur vi designat dem utifrån hur vi vill arbeta och trivas i teamen.

Välkommen att komma över och lyssna lite på Axis!

Anmäl er på den här länken. Väl mött!
Du hittar till Axis Ebbepark så här.