Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

After Work

Liveinspelning av Konsultpodden, afterwork och paneldebatt om innovation

  • 7 February, 15:00-18:00
  • Goto10, Teknikringen 7, Linköping
Sign up is closed

Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 7e februari kommer poddgänget till Goto 10 i Linköping för att göra en livepodd med Lena Miranda, vd på Linköping Science Park. Under eftermiddagen ska entreprenörsskap, framtid, innovation och scaleups diskuteras. Efter inspelningen blir det afterwork och paneldebatt där diskussionen fortsätter med bland andra Lena. Vi bjuder på dricka och tilltugg i Goto 10:s härliga lokaler.

Det finns även möjlighet att vara med på livepoddsinspelningen digitalt.

Gäst i Konsultpodden live är Lena Miranda. Hon har varit VD för Linköping Science Park sedan 2014 och är också ordförande för International Association of Science Parks and Areas of Innovation, IASP. Lena drivs av frågor som rör entreprenörsskap och innovation och brinner för att skapa bra förutsättningar för svenska företag att starta och växa sina verksamheter.

Så här ser eftermiddagen ut

Agenda
15:00 – Konsultpodden live med Lena Miranda, vd på Linköping Science Park
16:30 – Paneldebatt om entreprenörsskap och innovation, ledd av Helena Torhage
16:50 – Nätverkande och afterwork med något gott både i glas och att äta

Du är välkommen när det passar dig bäst under eftermiddagen!

Var: Goto 10 (vi kommer hålla till i Gradängen) Teknikringen 7 i Linköping. Se karta här!
Digital medverkan: Om du inte har möjlighet att vara med på plats kan du du kan lyssna in på Konsultpodden live digitalt. Var god ange det i anmälan!