Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Linkuras invigning av nya lokaler och seminariet “Hållbara chefer och medarbetare”

  • 21 March, 00:00

Vi har flyttat till nya lokaler och det ska firas! Vi vill därför bjuda in dig till vår invigning med seminarium och öppet hus. Vi bjuder på lättare plockmat och bubbel.

Du får chansen att ta del av vårt uppskattade seminarium “Hållbara chefer och medarbetare” som vi höll i Örebro tidigare i vår. Läs mer om seminariet längre ner. Seminariet hålls på Sky Hotel Apartments i Linköping och startar den 21 mars klockan 16.45. Därefter går vi gemensamt den korta biten för att fira våra fina nya lokaler. Vi bjuder på bubbel och lättare plockmat.

Anmälan är öppen så se till att säkra din plats redan nu. Det här vill du inte missa! Om du inte kan komma på seminariet är du välkommen till våra nya lokaler på Tornbyvägen 1 den 21 mars från klockan 18.00. Vi vill gärna att du anmäler dig även om du endast kan komma på öppet hus hos oss. Vi ser fram emot att träffa dig!

Seminarium “Hållbara chefer och medarbetare”
Tid: 16.45
Plats: Sky Hotel Apartments

Öppet hus i våra nya lokaler
Tid: från 18.00
Plats: Tornbyvägen 1

Varmt välkommen önskar Linkura.