Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.
External

Linköpings Ekonomi och HR-dag

  • 26 October, 09:30-14:30
  • Teknikringen 4A, Linköping
Sign up is closed

Dagen för dig som vill få ditt företag att effektivisera och jobba smartare

Söker du efter innovativa lösningar för att effektivisera och arbeta smartare inom din organisation? Då är Ekonomi & HR-dagen något för dig! Ett perfekt evenemang för dig som företagsledare eller som arbetar med ekonomi, lön eller HR och som strävar efter att ta dina arbetsprocesser till nya höjder med hjälp av smarta digitala verktyg och strategier.

Dagen är helt kostnadsfri och vi bjuder på lunchen!

 

Vad har dagen att erbjuda?

  • Möt branschens främsta leverantörer: På Ekonomi & HR-dagen kommer du få chansen att träffa ledande leverantörer inom Ekonomi och HR, vilka är redo att visa dig de senaste och mest innovativa verktygen och lösningarna för att stärka ditt företag.
  • Inspirerande seminarier: Lär dig av experter inom området genom våra intressanta seminarier. Få insikter i de senaste trenderna och framgångsrika strategier för att driva företag mot ökad produktivitet och framgång.
  • Demos och produktvisningar: Upptäck de senaste teknologiska innovationerna och lösningarna genom live-demonstrationer. Se hur dessa verktyg kan anpassas för att passa dina specifika behov och utmaningar.
  • Nätverka med branschkollegor: Bredda ditt nätverk genom att möta likasinnade människor som delar samma tankar och utmaningar som dig själv. Skapa möjligheter för samarbete och idéutbyte.
  • Mat och dryck: Vi vill se till att din dag är full av energi. Därför bjuder vi på en härlig lunch från en foodtruck och nybryggt kaffe från en skicklig barista från Fogarolli.