Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Kunskapsbaren 2019

  • 9 May, 00:00

Den 9:e Maj händer det äntligen – efter 3 års uppehåll är det dags igen för Kunskapsbaren i Linköping. Kunskapsbaren är en kväll fullmatad med inspiration, kunskap & energi, talarglädje & snickarglädje, musik & mat, dryck & dans, konsulter & kunder och oftast en och annan överraskning. Det är HiQs födelsedagsfest, julklappsöppning, semmeltisdag, lill-fredag, konfirmation, studentskiva och afterski allt inbakat i en oförglömlig kväll som får Studio 54 på 70-talet att framstå som en enspårig kväll med tråkig publik.

Kvällen drar igång strax efter jobbtid och efter välkomstglass & mingel börjar vi med en gemensam key-note presentation, följt av 5 valbara seminarier på olika ämnen, i år allt från halmhus till AI och industry 4.0.

När kunskapsseminarierna är färdiga fortsätter kvällen med mat & dryck, innan HiQs husband Purple Ace drar igång festen som fortsätter med DJ VOXGOLD och dans så länge ni orkar. Så vad väntar du på? Kolla talarprogrammet, välj ett spår och anmäl dig till årets skönaste blandning av kunskap & fest – Kunskapsbaren 2019!

Kunskapsbaren är en av HiQs höjdpunkter under året. Då bjuder vi på inspiration och kunskap följt av en kväll med sköna människor och musik. Kunskapsbaren samlar varje år omkring 4 000 kunder, medarbetare och andra gäster på de orter där HiQ är verksamt. Kunskapsbaren startade för drygt 20 år sedan som en enkel kundpub på HiQs kontor, och utvecklingen sedan dess har varit otroligt häftig. I dag är det ett av de största evenemangen i IT-sfären och lockar tusentals deltagare över hela Sverige. Kunskapsbaren är en fantastisk möjlighet för oss att dela med oss av vårt kunnande och samtidigt bjuda på en rolig kväll!