Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Konsten att ha dåliga idéer

  • 11 December, 00:00

Hur bygger man en innovativ kultur som sprudlar av kreativa och nytänkande
idéer samtidigt som man genom en iterativ process uppmuntrar till
kritiskt tänkande och realism?

Årets sista Bright East-träff börjar närma sig och vi har valt att bjuda hit Tobias Ahlin för att prata ledarskap.
Det blir en inspirerande kväll där vi får uppleva hur kritiskt tänkande och kreativitet inte är i konflikt, utan som ying och yang i själv verket är motsatta, men kompletterande krafter som på en innovativ arbetsplats är beroende av varandra.

Tobias Ahlin har nått en internationell publik genom sina föreläsningar och har de senaste två åren föreläst i 18 olika länder, bland annat för The New York Times i New York och på Facebooks högkvarter i Tel Aviv.
Han har själv haft en central roll i den digitala revolutionen som sveper genom samhället och förändrar hur vi lever, arbetar och tänker. Tobias är designchef på Mojang och driver designen för ett av världens mest populära spel någonsin – Minecraft.

Han var den tredje designern som anställdes på Spotify och han har varit utvecklare och produktdesigner på GitHub i San Francisco. Idag sitter han i juryn för Svenska Designpriset, är en frekvent föreläsare på acceleratorer, företag och skolor runtom i landet och han jobbar dagligen med de tekniker som driver den digitala revolutionen framåt.

Stanna gärna kvar efter föreläsningen på lite mat och mingel.

 

Bright East är nätverket för dig mellan 20-35 år som vill vara med och tycka och tänka om allt från politik till mat. Vi träffas några gånger om året för att inspirera och låta oss inspireras, knyta nya kontakter, diskutera idéer och kanske sjösätta nya planer tillsammans. Kanske är det här du träffar din nya kompis, kollega eller kund. Bright East är regionens mest spännande karriärnätverk för de nya generationer som idag och i framtiden kommer att utgöra drivkraften i vår del av världen!