Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Klimatångest? Hur kan vi förstå och vad kan vi göra?

  • 6 March, 00:00

Vi står just nu inför en av tidernas största utmaningar- ett förändrat klimat. En minst sagt komplex fråga där det är svårt att navigera rätt och fatta rätt beslut. Beslut som fattas på fakta och inte rädsla eller känsla.

Sverige kan bli ett föregångsland vad gäller klimatutvecklingen, men det som krävs är att vi förstår världen. Att vi alla har en faktabaserad världsbild som hjälper oss till rätt beslut. Beslut som inte bara dämpar vår klimatångest. Utan som hjälper oss att hitta riktiga lösningar.

På årets första Bright East-träff gästas vi av statsvetaren och läraren Olof Gränström som tidigare jobbade tillsammans med Hans Rosling på Gapminder. Han kommer hjälpa oss att förstå världen bättre, hur vi ska navigera rätt och visa på exempel som hjälper oss och klimatet på riktigt.

—-

Bright East är nätverket för dig mellan 20-35 år som vill vara med och tycka och tänka om allt från politik till mat. Vi träffas några gånger om året för att inspirera och låta oss inspireras, knyta nya kontakter, diskutera idéer och kanske sjösätta nya planer tillsammans. Kanske är det här du träffar din nya kompis, kollega eller kund. Bright East är regionens mest spännande karriärnätverk för de nya generationer som idag och i framtiden kommer att utgöra drivkraften i vår del av världen!