Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.
External

Join a startup – välkommen till Venture Arena 2023!

  • 16 November, 15:00-20:00
  • LINK Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92, 582 54 Linköping
Sign up is closed

Ditt nya karriärsäventyr börjar här! Nu kan du som är intresserad av att ta uppdrag i en deeptech-startup delta på årets upplaga av Venture Arena – helt kostnadsfritt.

Venture Arena är ett speedmatchningsevent som arrangeras av Östergötlands inkubator LEAD. Utvalda startupbolag och projekt i regionen kommer under eventet att pitcha sina verksamheter. Under en avslappnad mingelmiljö får du chansen att nätverka med det bolag du finner intressant och som du vill jobba med – för att göra skillnad.

De startups/projekt som kommer att pitcha är noggrant utvalda av LEAD, där alla söker nya team-medlemmar. De söker olika kompetenser och roller beroende på vart bolagen befinner sig i sin resa. Behoven kan exempelvis vara extern styrelsekompetens med branscherfarenhet, en eldsjäl som driver satsningen från tidig grund eller en affärsutvecklare som knyter kundkontakter.

Eventet äger rum den 16/11 på LINK Business Center, Linköping. Insläpp börjar klockan 15:00 och efter bolagens pitchar bjuds det på lättare middag. Platserna är begränsade, så anmäl dig redan idag!

Besök Venture Arenas hemsida för att se vilka bolag som kommer att pitcha.