Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Inspirationsseminarium om kontorets roll i framtidens arbetsliv

  • 26 October, 17:00-18:30
  • Collegium, Teknikringen 7 Linköping
Sign up is closed

Varmt välkommen till ett inspirationsseminarium om kontorets roll i framtidens arbetsliv.

Hur utformar vi arbetsplatser där medarbetarna mår bra och presterar på topp? Och hur hanterar vi frågan om distans- och hybridarbete? De senaste åren har arbetsplatsfrågor blivit en strategisk fråga som hamnat högt upp på ledningsgruppens agenda. Varje organisation är unik och det betyder också att varje organisation behöver ta fram sin unika arbetsplatsstrategi. 

Så, hur går man egentligen till väga? Under detta inspirationsseminarium träffar du Heléne Lidström, Castellums arbetsplatsstrateg, som med lång erfarenhet av att utveckla flexibla arbetsplatser och arbetssätt delar med sig av värdefulla tips och konkreta verktyg. Heléne kommer besvara frågor kring hur ni som organisation når framgång genom att skapa en flexibel och hållbar arbetsplats att längta till.

I samband med Science Park by Night 2023 presenterar vi resultatet från Castellums årliga trendrapport – Framtidens arbetsliv. För fjärde året i rad har vi undersökt kontorsarbetares förväntningar på arbetslivet och kontoret som arbetsplats och rapporten är i år större än någonsin med hela 4 000 respondenter i Sverige, Danmark och Finland. 

Missa inte detta, anmäl dig och en kollega nu!

Speakers

Anna-Karin Nyman

Kommunikationschef, Castellum (moderator)

Helene Lidström

Arbetsplatsstrateg, Castellum