Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Inspirationseftermiddag med Ingenjörer utan gränser

  • 21 May, 00:00

Ingenjörer utan gränser bjuder in till Inspirationseftermiddag med Charbel Gabro! Charbel är en eftertraktad föreläsare som brinner för ämnen som integration, mångfald, och inkludering. Hans engagerande föreläsningar har uppmärksammats över hela Sverige då han bland annat vunnit priset Årets talare – Genombrott 2018 och Narrenpriset 2018 för sina inspirerande och karismatiska föredrag kring integrationsämnet. Han kan relatera till svårigheterna som nyanlända möter på arbetsmarknaden då han själv flyttade till Sverige som ung. Han kommer med insikter om vad det innebär att anställa nyanlända och fördelarna med mångfald på arbetsplatsen. Gå gärna in på denna länk om du vill veta mer om Charbel:  https://www.charbelgabro.se/

Eventet äger rum den 21:a maj, kl.13-16.30, vid Creactives lokaler i Mjärdevi Science Park. Vi inleder med en presentation om föreningen följt av Stångåstaden som håller en kort presentation om sitt integrationsinitiativ LinkStep. Därefter håller Charbel en 1,5 timmes föreläsning. Efteråt erbjuds möjlighet för mingel och samtal kring dagens tema och föredraget. På plats kommer det finnas både företagsrepresentanter och nyanlända ingenjörer där ni får möjlighet att lära känna varandra under en speeddating-runda. Så klart bjuder vi på kaffe och fika!