Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Webinar

Informationsmöte: Häng med på Slush 2023!

  • 29 June, 08:30-09:20
  • Zoom
Sign up is closed

Häng med Linköping Science Park och hela Sverige till Helsingfors 29 nov-1 dec! Nu samlar vi flera aktörer i en Team Sweden-insats under Slush 2023: en av världens största mässor för startups och scaleups som söker nya investerare eller vill röra sig mer internationellt. Slush är också en av världens mest kvalifcierade framtidsspaningar med ett brett program av Keynotes från spännande bolag, viktiga beslutsfattare och människorna som förändrar världen. På mässan finns också en enorm utställning där du träffar all världens investerare, entreprenörer och innovationer. Startups och Scaleups får möjlighet att delta i en samlad Svensk delegation som inkluderar förberedelser, coachning inför, deltagande i investerarlunch på plats och starka nätverksmöjligheter med svenska och internationella aktörer.

På det här Informationsmötet berättar vi mer om vårt program samt praktiska detaljer kring hotell och annat. För bolag i Swedishs Scaleups finns möjlighet att få del av deltagande finansierat. Information om detta kommer på mötet.

Slush är ett startup- och teknikevenemang som hålls årligen i Helsingfors, Finland. Slush underlättar möten mellan grundarna av startups och investerare som riskkapitalister, genomförda med evenemang som matchmaking och pitchingtävlingar. 2021 samlade Slush 8 800 deltagare från hela världen för att delta tillsammans i denna globala nätverksfestival.

Mötet är digitalt, på Zoom, och kommer att spelas in för att ta del av efteråt.