Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Informationsmöte: MotionsRace – Sustainable Science Park Challenge

  • 19 February, 00:00
Sign up is closed

Snart dags för 7:e upplagan av Mjärdevi MotionsRace. Till i år justerar vi en hel del både i upplägget och framförallt så byter utmaningen namn till Sustainable Science Park Challenge. I år välkomnar vi också lag från andra Science Parks.

Vi vill på ett roligt och peppande sätt få medarbetarna att utmana sig själva och varandra att bli mer hållbara. Under sex veckor samlar deltagarna poäng till sitt lag genom vardagliga val i vardagen kopplade till de globala målen. Allt från hälsosamma- och miljövänliga val som fysisk aktivitet, välja trappan, varierad arbetsställning, feedback till en kollega mm till miljövänliga val som ställ bilen, klimatsmarta möten, äta vegetariskt, sopsortering mm.

De globala målen dyker också upp som digitala medaljer, ett sätt att utmana sig själv till nya vanor och kan ge extra poäng till laget.

Var med och sätt Mjärdevi på “Sustainable-kartan” genom att anmäla ett eller flera lag om minst 4 personer. Är ni fler än 15 kan vi göra flera lag så att ni också utmanar varandra inom företaget.

Vill ni veta mer eller har frågor?
Anmäl dig till nästa veckas digitala infomöte eller kontakta oss på info@motionsrace.com för en presentation.