Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Future Workplace Labs

  • 10 March, 00:00
  • Digitalt (Zoom)
Sign up is closed

Att attrahera talanger, utveckla dessa så de har rätt kunskaper och förmågor och att utveckla sin organisation och sitt ledarskap är spännande utmaningar som vi alla står inför.

Med rätt verktyg och kunskap finns det massor att göra inom dessa område.

Under Future Workplace Labs kommer vi vid tre tillfällen att få inspireras inom dessa ämnen. Intressanta föreläsningar varvas med öppet utbyte mellan deltagarna och praktiskt workshopande med ditt företag i fokus. Efter dessa tre tillfälle får du med dig praktiska verktyg och handlingsplaner med konkreta actions att jobba vidare på, och kanske färdigdefinierade pilotprojekt redo att starta igång.

Välkommen till denna serie där du får inspiration, trendspaningar, best practice och praktiska tips.

Future Workplace Labs kommer ledas av Siri Wikander. Siri är en uppskattad föreläsare och konsult inom digitalt samarbete och lärande. Hon har en bakgrund inom HR och Kommunikation på både Scandic, Axfood och Hemfrid. Hon är medlem av Berghs pedagogiska råd. På Scandic har hon, bland annat, lett arbetet med att implementera ett helt nytt sätt att arbeta med lärande bland de 18 000 medarbetarna, med nya digitala verktyg, nya sätt att jobba och nytt ledarskap.

 

Mer information kommer men anmäl dig redan idag för att inte missa denna möjlighet!