Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.
External

Breakfast meeting · Network meeting

Frukostträff och mingel: LIFT!

  • 4 May, 00:00
  • DoSpace, Link Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92, Linköping
Sign up is closed

Varmt välkommen till frukostträff och mingel. Lyft både dig själv och ditt nätverkande till nya nivåer!

LIFT är en ny serie nätverksträffar för alla som vill träffa nya och gamla bekantskaper och bredda sitt professionella nätverk.

Vi får lyssna till Nihal Mohameds föredrag om värderingsstyrt & inkluderande ledarskap. 

Nihal är föreläsare inom mångfald och ledarskap samt har ett brinnande intresse för inkludering. Hon erbjuder inspirationsföreläsningar, konsultuppdrag och hjälper sina kunder att förstå kopplingen mellan mångfald och affärsnytta. Hittills har Nihal jobbat med mer än 80 projekt inom integration och mångfald.

Nihal har erfarenhet av rekrytering, företagsnätverk och coachning. Hon sitter i tre styrelser, bland annat Företagarna Linköping där hon är med i politik- och påverkansgruppen samt är ambassadör för Företagarna Young. Nihal sitter även i styrelsen för Östergötlands Stadsmission med övergripande ansvar för verksamheten, och i styrelsen för RFCF. Där fokuserar hon på att förbättra PCD-vården och koordinera mellan läkare i hela landet.

Nihal kom till Sverige för 13 år sedan och har blivit en förebild för andra föreläsare samt för nya på den svenska arbetsmarknaden. 

Datum: 4 maj 8:00 – 9:30
Plats: DoSpace, Link Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92, Linköping

Träffen är kostnadsfri och öppen för alla som vill utöka sitt professionella nätverk.

Frågor?  Kontakta Nihal Mohamed Nihalahamad@hotmail.com