Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Frukost med Academy, klass inom C/C++

  • 19 January, 00:00

Upplever du att det finns en brist på programmerare i Linköping? Bromsas Ni av denna kompetensbrist? I så fall tillhör Ni en växande skara.

Skulle det vara fördelaktigt att kunna planera sin verksamhet lättare genom att veta att det finns kompetens att tillgå?
Låter det intressant att vi under 2018 kommer utbilda en klass med upp till 30 personer lokalt i Linköping med kompetens att kunna programmera i C/C++?
Eller varför inte 15-20 personer med kompetensen att kunna programmera i JAVA eller C#/.NET?

Vi har inte alla svaren på den kompetensbrist som råder inom IT-branschen, men vi har en lösning som hjälper till att fylla behovet till viss del.

________________________________

Academy, ett dotterbolag till Academic Work, erbjuder intensivutbildningar baserade på utbildningsformen Accelerated Learning. Syftet är att förbereda och utbilda människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Vi riktar in oss på branscher där bristen på kompetens är stor och blir därför en effektiv partner gällande er kompetensförsörjning.

Sedan starten hösten 2015 har vi utexaminerat 297 konsulter från Accelerated Learning Programs inom IT och Teknik som nu är ute på konsultuppdrag hos mer än 150 olika kundföretag.

Under 2018 kommer vi att öppna upp Academy i Linköping för att hålla en utbildningsklass inom C/C++, dvs programmering mot inbyggda system då vi ser att efterfrågan av denna kompetens är mycket stor.

 

Vid detta tillfälle är du inbjuden att höra mer om vår satsning i Linköping och vilka kompetenser som kommer finnas att tillgå under 2018. Största fokus kommer vara på den klass vi skapar lokalt med programmering i C/C++. Under denna frukost kommer det finnas tillfälle att mingla med Academykonsulter som är ute på uppdrag idag samt företag som tagit in Academykonsulter från oss. Academys VD Micael Holmström kommer att hålla i taktpinnen på scenen med inspel från lokala representanter

 

Varmt välkomna, vi ser fram emot att visa Er vad vi gör för att möta den efterfrågan av programmerare som finns på IT-marknaden i Linköping!

________________________________

Anmäl dig här senast den 12:e januari!

Vid frågor eller förhinder vänligen kontakta mikael.kron@academicwork.se