Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Föreläsning om praktiskt självledarskap – Jesper Caron

  • 11 April, 00:00

En inspirerande föreläsning om att skapa kapacitet till att leda och lyfta sig själv. 

Vi lever i en värld med större möjligheter än någonsin tidigare. För var och en av oss gäller det att kunna dra nytta av dessa möjligheter och inte bli ett offer för dem. Det är lätt att känna sig uppgiven, otillräcklig och efter i det höga tempot.

Denna föreläsning ger dig resurser och verktyg för att säkerställa att Du kan orientera dig i dagens snabba och föränderliga samhälle. På samma sätt som den tekniska utveckling går i en rasande fart finns det idag en gedigen kunskap kring hur vi människor kan göra för att må och fungera bättre, kunskap som bara väntar på att användas. Föreläsningen är designad så den passar perfekt för både företag, personalgrupper och som privatperson.
Det blir en kväll med mycket inspiration, värme och igenkänning från vardagen till allvar och tankar kring viktiga livsfrågor.
Skrattsalvor och känsloladdat om vartannat, en avgörande kväll och en spännande upptäcktsfärd i konsten att leda och lyfta sig själv.

Några punkter ur föreläsningen:
• Humörträning – Öka ditt välmående, på kort och lång sikt.
• Modernt självledarskap – 3 steg för att ta fullt ansvar för ditt liv
• Hantera  motgångar, surdegar och energitjuvar.
• Kraften i goda relationer
• 5 beprövade vanor för ökad motivation och arbetsglädje.
• Framstegsmetoden, Steg för steg, hur du gör för att Gå från ord till handling.

Om Jesper Caron

Jesper Caron, är med över 200 föreläsningsuppdrag årligen, en av landets mest efterfrågade föreläsare. Bakgrund som musikalartist, med listplaceringar och musikal och filmroller, därefter Chefsredaktör för Tidningen Mat och Dryck i Borås, samt ytterligare ledande befattningar inom olika företag. Har bland annat föreläst för personal på NASA och M.I.T. Jesper driver även Facebook-sidan “Framsteg” med 260 000 följare, som vid två tillfällen utsetts till Sveriges mest trafikerade Facebook-sida.

Köp din biljett via länken till höger!

Vid frågor gällande ordrar för företag och myndighet maila jessica@jespercaron.se