Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Föreläsning om jämlik innovation

  • 5 April, 00:00
  • Digital
Sign up is closed

Arbetar ni innovativt och skulle vilja ta förståelsen för innovation till nästa nivå? Vill ni ta in berikande perspektiv som jämställdhet och inkludering arbetet, men är osäkra på hur?

Här kommer ni får användbar kunskap som fördjupar innovationsarbetet. Ni kommer att få svar på varför jämlikt innovationsarbete är fördelaktigt för företaget och på hur ni kan göra.

Föreläsningen är till för dig som arbetar innovativt, och vill vässa ditt innovationsarbete genom att bli mer inkluderande. Föreläsningen fokuserar på dig som jobbar inom IT, men är öppen för alla branscher. Möjlighet till frågor och gemensam reflektion finns.

Föreläsningen kommer att vara digital.

Datum: Tisdag, den 5 april 2022 kl 17:00-18:00
Pris: 150 SEK inkl. moms
Anmälan sker senast den 29 mars 2022.

Om föreläsarna

Aline Groh är genusvetare och utbildare inom inkludering med fokus på funktionsvariationer. Regina Petrushenko har själv autism och en akademisk bakgrund i genusvetenskap, studerar nu filosofi och jobbar som konsult. Båda är certifierade normingenjörer via Add Gender och vana vid att tänka analytiskt och strategiskt.

Föreläsningen är en del i att utveckla ett verktyg för innovativa arbetsplatser, så vi uppskattar feedback efteråt.