Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

FL4i webinar: Digitala säljprocesser i tillverkande industrin

  • 10 February, 00:00
  • Microsoft Teams
Sign up is closed

Välkommen till ett webinar med fokus på moderna digitala verktyg för kundanpassade säljprocesser! Syftet är att ge exempel på tillgängliga digitala lösningar och insatser som kan ge stort värde för svensk tillverkande industri.

Tvärs över alla industrier finns ett växande behov av att anpassa säljprocessen allt mer efter kund. Genom digitaliserad on-demand produktion kan företag öka lönsamhet, få konkurrensfördelar och skapa en smidigare kundresa för samtliga besökare. Det finns dock fortfarande företag som ännu inte har tagit del av digitala initiativ.

I det här webbinariet diskuterar vi vilka verktyg kan användas för att anpassa säljprocesser enligt kundernas preferenser samt öka försäljning. Vi kommer att visa konkreta exempel på hur företag i Sverige har ställt om med moderna digitala verktyg som till exempel CPQ (Configure Price Quote) samt vilka effekter det har gett på organisation och kundresa. Kristofer Skyttner, VD på Skymaker och Patrik Skjelfoss, medgrundare av CPQ, är med och presenterar sina lösningar för on-demand produktanpassning och förbättrad kundupplevelse. Välkommen att ta del av detta inspirerande webinar!

Våra talare

             

Kristofer Skyttner                       Patrik Skjelfoss

Kristofer Skyttner är VD på Skymaker och ingenjör med flera års erfarenhet. Skymaker vill genom sina digitala lösningar revolutionera vardagen för tillverkningsindustrins företag. Med hjälp av bl. a. Dynamaker automatiserar de processen hela vägen från e-handeln till de producerande maskinerna vilket innebär att företag kan utan extra kostnad tillverka kundanpassade specialprodukter till samma pris som masstillverkat. Läs mer om deras lösningar här.

Patrik Skjelfoss, medgrundare av CPQ.se, kommer senast från Tacton och har arbetat med CPQ-lösningar i 15 år. CPQ.se har för ambition att sprida kunskap om CPQ samt hjälpa sina kunder med implementering av egna CPQ-lösningar. Läs mer om CPQ.se och deras erbjudanden. 

Praktisk information

Arrangör: Innovative Materials Arena (IMA) inom ramen av FL4i projektet
Datum och tid: 10 februari kl. 09:00-10:00
Plats: Microsoft Teams (länk kommer att skickas ut två dagar före webinariets genomförande)

För eventuella frågor kontakta IMA kommunikatör Ulyana Kaposhka: ulyana.kaposhka@innovativematerials.se.