Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Ebbetalks: Tema Combine!

  • 27 November, 00:00

Nu är det äntligen dags igen för Ebbetalks.
Den 27 november har vi temat Combine, förmågan att tänka brett, kombinera och innovera. Vi kommer under morgonen att tillsammans med stadsgårdsmästaren Liselott Johansson att undersöka folkrörelsen stadsodling som vi jobbar med att få till i Ebbepark. Ett fenomen som lyfter in den mänskliga fascinationen för växtlighet i vår urbana miljö och hur det både gynnar social trivsel och utvecklar vår stad mot grönare och mer hållbar stad.

Från Bixia kommer Peter Janefjord och Pär Kaller och berättar hur de kombinerar hållbarhet och affärsnytta på ett väldigt konkret sätt i sin kärnverksamhet. Potentialen i att vi tillsammans, både kunder och närproducenter, tar tillvara på naturens energi uppstår en kraft som förändrar världen i rätt riktning.

Vi får också träffa den prisbelönta startupen Vissheim som berättar om sina uppkopplade växthus för hem och arbetsplatser och deras mission att göra krydd- och grönsaksodling till en rolig och enkel upplevelse!

Som vanligt startar vi med smarrig frukost kl 7:30.

Välkomna!