Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Ebbetalks – Make

  • 28 November, 00:00

Temat för nästa Ebbetalks är MAKE!

Ebbetalks är mötesplatsen för nyfikna, engagerade människor som vill något. Över en god frukost ses vi och lyssnar på föredrag som ger nya perspektiv och insikter.

Runt om oss, och inuti oss, finns massor av kreativitet och mängder av sätt att utrycka detta på. I årets sista Ebbetalks 28/11 har vi tema Make! Kom och inspireras av makern Stina Gunnarsson och filmskaparen Albin Pettersson.

crazy pictures

Med filmkollektivet Crazy Pictures har Albin gjort en fantastisk resa guidad av drömmen att få skapa filmupplevelser. Han bjuder under Make! på sina erfarenheter och en insyn i en av regionens mest omtalade bolag vars första spelfilm “Den blomstertid nu kommer” har premiär strax innan jul.

Stina IMG 4074 IMG 9807 3

Vi träffar även Stina, kreativ ingenjör och formgivare från Just Wood visar och pratar hur hon jobbar med trä i sina produkter. Med laserskärare och gedigna materialkunskaper om trä tillverkar hon träsmycken som spänner från hantverk till high tech, från massivt trä till nanocellulosa. Efter presentationerna kommer det även finnas möjlighet att få en guidad rundtur i Makerspace Linköping, som ligger vägg i vägg med Gotthards för er som är extra nyfikna på makerkulturen!

Som vanligt startar vi med en läcker frukost från kl 07.30 i Gotthards Kök och Matsalar i Ebbepark.