Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Ebbetalks. Inspire!

  • 26 September, 00:00

Ebbetalks är mötesplatsen för nyfikna, engagerade människor som vill något. Över en god frukost ses vi och lyssnar på föredrag som som ger nya perspektiv och insikter. Missa inte höststarten. Den 26 september. Temat är Inspire! Hur kan du bättre starta hösten?

I höstens första Ebbetalks Inspire pratar vi om hur sårbarhet kan hjälpa dig att hitta vilka värderingar du kan använda som drivkraft. Vi får vi träffa den avhoppade högerextremisten Tobias Svahn och höra hur han använder samtal för att överbrygga de fördomar som skapar hat i vårt samhälle.

Kommer gör också Liu-studenten Sabina Nordén från Engineering for Mayan berättar om hur de åker till Guatemala och bygger skolor av återvunna material och skapar nya möjligheter för på ursprungsbefolkningen.

Kraften i engagemang är otroligt starkt och kan leda oss på oväntade vägar om vi vågar låta det. Välkommen att inspireras!

Som vanligt startar vi med en läcker frukost från kl 07.30 i Gotthards Kök och Matsal i Ebbepark.