Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Ebbetalks Inspire – accelerera innovation och engagemang med intraprenörskap

  • 31 March, 00:00
  • Online
Sign up is closed
Ett webinarium om hur innovation kan gå från att vara kryddan till basen i en organisation.

En organisation sprängfylld av innovationskraft är en dröm för många, oavsett om det handlar om att skapa, leda eller verka i ett sammanhang där idéer – även de som kanske först verkar galna – tillåts att både bubbla och testas. Men hur blir en sådan organisationsdröm verklighet?

Intraprenörskap är ett av svaren, och det finns ett recept – en lista av ingredienser som är gemensam för de intraprenöriella organisationerna. Det betyder förstås inte att det är enkelt, men det går att skapa en arbetsmiljö där innovation inte bara är kryddan, utan basen.

Charlotte Haegermark, uppskattad föreläsare, intraprenörskapscoach, ledarskapscoach, författare till boken Boosta intraprenörskap och aktuell med ledarskapsprogrammet Bli en innovationsfrämjande ledare, delar i det här lunchwebinariet med sig av ingredienslistan.

Webinariet vänder sig både till ledare som vill skapa förutsättningar för en intraprenöriell organisation och till dig som oavsett position eller roll misstänker att du är en intraprenör och vill ha nycklar till hur du kan skapa utrymme för dina idéer.
Onsdagen den 31 mars 12.00-12.45, via Zoom
Webinariet avslutas med ett 15 minuter långt mingel och eftersnack, 12.45-13.00

Anmäl dig senast tisdagen den 30 mars
Länken skickas ut via mail på morgonen den 31 mars.