Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Ebbetalks – Dare!

  • 30 January, 00:00

 

Ebbetalks är mötesplatsen där nyfikna, intressanta människor som vill få ny input och hitta spännande samverkansmöjligheter träffas. Boosta din tisdag med bästa starten! Förutom god frukost och givande samtal möter du 2 spännande föredragshållare som vågat.

I årets första Ebbetalks 30/1 tar vi oss an värdeordet DARE! Vad innebär det att våga kasta sig ut, att följa sitt engagemang och tro på sin magkänsla? Under morgonen får vi träffa två modiga medmänniskor som såg risken som en möjlighet att utforska något nytt och skapa förändring.

Louise Berg är den peppande sociala entreprenören som visade att det finns ingen målgrupp är omöjlig, även om alla sa det till henne, och tillsammans med unga tjejer med mångkulturella bakgrunder i Norrköping skapade musikprojektet Thrive. Vi möter också makern Kristofer Skyttner som med avstamp som maskiningenjör och skulptör har byggt upp företaget Skymaker. De ger skapandekraften direkt till användarna med hjälp av det senaste inom CAD och 3D teknik för att vi ska kunna skräddarsy våra produkter innan vi köper dem från e-handeln.

 

Vi startar med frukost kl 07.30 på Makerspace, Westmansgatan 47. Välkommen!