Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

East Sweden Innovation Week 2018

  • 5-11 November

Innovation Week är en årligen återkommande vecka, fylld av inspiration, innovation och möten.

Träffa några av Östergötlands ledande innovatörer och låt dig inspireras av landets vassaste entreprenörer. Innovation Week är en del i East Swedens arbete för att stärka Östergötlands innovations- och entreprenörsklimat.

Under veckan riktar vi ljuset mot den innovationskraft som finns i Östergötland. Då vill vi möta dig, tillsammans med alla andra engagerade inspiratörer och uppfinnare, innovatörer och entreprenörer, studenter och forskare, företagare och näringslivsföreträdare, kluster och företagsinkubatörer, kommuner och föreningar. Tillsammans bidrar vi till kreativa innovationsmiljöer, ett starkt företagsklimat och god tillväxt i Östergötland.

Målsättningen med veckan är att visa upp allt det fantastiska som händer i Östergötland och som gör East Sweden till en mer innovativ del av världen.

Du kan ta del av en mängd aktiviteter med tema innovation och entreprenörskap runt om i hela Östergötland mellan den 5 och 11 november.

Torsdagen den 8 november bjuder vi in till Innovation Day i Linköping. Tema för dagen är ”Hållbar affärsinnovation”.

Veckan arrangeras av Region Östergötland i nära samarbete med Linköpings Universitet, Norrköping Science Park, Norrköpings kommun, Science Park Mjärdevi, Linköpings kommun, Almi, Länsstyrelsen Östergötland och Östsvenska Handelskammaren.

Läs mer här