Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Breakfast meeting

FULLT: Brand bootcamp: Skriv så någon bryr sig – frukostmöte

  • 28 April, 00:00
  • Goto10, Teknikringen 7, Linköping

FULLT! Skriv upp dig på reservlista här

Frukostmöte med Joakim Hedström

Det är dags att lägga bort ursäkterna, för alla kan lära sig att skriva bättre. Problemet är att ingen har lärt oss hur. Det handlar om att kasta bort alla tankar på grammatik och skrivregler, och istället skriva full och redigera nykter. Att fokusera på nyfikenhet och glädje, ta risker och våga ha fel. Skriv så någon bryr sig är en punkig föreläsning för alla som skriver – oavsett om det gäller marknadsföring, journalistik eller mejl till kollegorna.

Joakim Hedström har skrivit sjutton böcker. Han är till vardags bokförläggare, copywriter och sparringpartner som beskrivs av sina kunder som en schweizisk armékniv.

Linköping Science Park arrangerar en serie nätverkträffar för dig som arbetar professionellt med kommunikation. Träffarna är öppna för alla oavsett om du finns på byrå eller inhouse hos ett företag, i alla branscher. Syftet är att samla personer som vill nätverka med andra inom kommunikation & marknadsföring och utveckla sin professionella förmåga.

Träffen är kostnadsfri. Det finns en enklare frukost till självkostnadspris. Betalas med Swish på plats.

Program

  • 07:45: Dörrarna öppnas, frukost, mingel
  • Strax efter 8: föredraget börjar

Vill du bidra med innehåll till nästa träff?

Få möjlighet att delta med dig av din kunskap och dina erfarenheter och bidra till din och dina branchkollegors utveckling. Ställ upp som talare/innehållsskapare/seminarieledare/vad du nu vill göra. Vårt upplägg är superenkelt: du bidrar med innehåll, vi paketerar, bjuder in och ordnar allt det praktiska. Hör av dig Fredrik Larsson, Linköping Science Parks kommunikationschef så hittar vi ett upplägg: fredrik.larsson@linkopingsciencepark.se

Läs mer om tidigare träffar här