Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Frukostmöte: Så berättar du om ditt företag på Wikipedia – utan att raderas

  • 1 December, 00:00
  • LINK Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92, Linköping
Sign up is closed

1 december är du välkommen på ett frukostseminarium där du får lära dig mer om hur Wikipedia fungerar. Vi pratar om den globala rörelse för fri kunskap som Wikipedia vilar på, om öppenhet och fria licenser. Vi pratar också om vad som är relevant att finnas på Wikipedia och om hur du kan använda och bidra till mediedatabasen Wikimedia Commons. Du får tips på hur du kan arbeta transparent och minska risken för att det du vill nå ut med på Wikipedia  inte får vara kvar där.

Föredragshållare är Josefine Hellroth Larsson från Wikimedia Sverige,  en ideell förening som står bakom Wikipedia och flera andra plattformar för fri kunskap.

Program

  • 07:30 Dörrarna öppnas, mingel & frukostmacka
  • 08:00 Programmet startar
  • 09:00 Slut

Foto: Axel Pettersson, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons. I

Frukostmötet är en del av Linköping Science Park Brand bootcamp. Ett nätverk och en serie föredrag riktade till dig som arbetar med marknadsföring och kommunikation. Vi samlar intressanta föredragshållare från regionen och hela Sverige. Föreläsningarna är kostnadsfria öppna för alla som arbetar inom området. Publiken brukar vara en skön mix av nybörjare och gamla rävar från spännande produktbolag och regionens skarpa byråer.

Missa inte nästa frukostmöte: Please copy me: Gör läsare till kunder – förvandla ord till pengar

Tidigare brand bootcamp

Bli en mästare på Sociala medier: Stjäl som en konstnär, med Moderskeppet

Crash course i marknadsföring för Scaleups med Identx, Byn och CS Kommunikation