Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.
External

Djupdyk i ChatGPT: chattroboten som alla pratar om

  • 17 April, 00:00
  • Goto 10, Teknikringen 7, 583 30 Linköping
Sign up is closed

Lär dig med om hur ChatGPT fungerar, vilken teknik som används och de största utmaningarna med den!

Vi kommer att ta en djupdykning i denna revolutionerande teknik och besvara frågor som: Hur fungerar ChatGPT och vilka tekniker används för att träna den? Vilka är de vanligaste användningsområdena för ChatGPT och vilka framtida möjligheter finns med den?

Dessutom kommer vi att ge en översikt över de senaste utvecklingarna inom ChatGPT-området och ta upp en intressant fråga om chatGPT fungerar på samma sätt i alla länder och om filtrering på GPT är möjligt.

I det här eventet får du chansen att lära dig mer om ChatGPT och dess potential. Missa inte detta spännande event och upptäck kraften i ChatGPT!

Workshopen arrangeras av IT Software på Goto 10 i Linköping!

Medverkande

Daniell Toll, moderator

Daniel Toll är doktorand i Informationssystem vid avdelningen Informationssystem och digitalisering, LiU. Hans forskning fokuserar på hur automatisering av arbete påverkar samhället och intresserar sig för hur nya digitala lösningar påverkar balansen mellan olika värden. Nyligen har Daniel studerat hur svenska kommuner tar sig an automatisering av ärendehandläggning.

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren är robotutvecklare, VR & AI-expert och eftertraktad föreläsare som tidigare vunnit medaljer under både VM och OS i robotik. Med sina kunskaper slår han världen med häpnad när han förklarar möjligheter och utmaningar som framtiden av AI och robotar kommer medföra.

Hannah Pelikan

Hannah är doktorand i språk och kultur vid Linköpings universitet (LiU). Hennes forskning inom människa-robot interaktion kombinerar samtalsanalys och interaktionsdesign. Hon undersöker hur människor förstår robotars beteende i olika sammanhang som t.ex. familjehem, operationssalar och i trafiken, och designar interaktion med artificiella agenter baserade på dessa insikter. Hon är även initiativtagare till LiUs tvärvetenskapliga seminarium AI i Samhället.

Sebastian Rozenberg

Sebastian är doktorand på Avdelningen för kultur, samhälle, form och medier vid Linköpings Universitet, och har en bakgrund inom estetik samt informationsvetenskap. Hans forskning undersöker spänningar mellan form och funktion i upplevelsen och omdömet av digitala bilder. I sin avhandling analyserar han specifikt hemskärmen, digitaliserade konstverk i museisamlingar online och AI genererade / syntetiska bilder.

 


Om arrangören

IT Software är ett Gasellföretag och en växande koncern som varje dag hjälper miljontals människor med att få ett bättre digitaliserat liv. Koncernen består av flera bolag som tillsammans tillhandahåller mjukvarulösningar till organisationer för service management, service automation och kundtjänst på den europeiska marknaden. Läs mer på IT Softwares hemsida.