Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.
External

DevLin2023 – Konferensdagen

  • 9 November, 08:30-17:00
  • Linköping, Konsert & Kongress
Sign up is closed

DevLin är östra Götalands enda konferens för dig som arbetar i en utvecklingsorganisation. Konferensen har arrangerats årligen sedan 2011 och fokuserar på inspirerande presentationer och personliga möten.
Under en, två eller tre dagar har du möjlighet att fylla på med inspiration och kunskap samt vara delaktig i ett stort erfarenhetsutbyte genom samtal, diskussioner och workshops.

Kombineras med fördel med workshopdagarna 8/11 med Pontus Wärnestål och 10/11 med Clare Sudbery som kommer ge ännu mer inspiration och kunskap!

 

Årets Keynote-talare:

Clare Sudbery
Clare är teknisk agil coach med 23 års erfarenhet av mjukvaruutveckling och är specialiserad inom bland annat TDD, omstrukturering, parprogrammering och kontinuerlig integration.
Hon har undervisat på Coding Black Females program Return to Tech och drivit Made Tech´s Academy där oerfarna ingenjörer inspirerats till lärande i arbete. Hennes passion ligger i att få människor att blomstra genom tekniken.
Clare var värd för första säsongen av den hyllade podden Making Tech Better, har fått sin artikel om stamgrensutveckling och omorganisation publicerad hos O´Reilly och Martin Fowler och driver bloggen A Woman in Technology.
Dessutom är hon en flitigt anlitad talare på workshops och evenemang världen över.

Keynote: Ensemble Working: The ultimate in collaboration

 

Pontus Wärnestål
Pontus är prisbelönt tjänstedesigner och forskare inom området människa-datorinteraktion. Han har 20 års erfarenhet inom användarupplevelse, tjänstedesign och AI-drivna tjänster och är författare till över 40 vetenskapliga artiklar samt boken “Design av AI-drivna tjänster.”
Pontus verkar dessutom som biträdande professor vid Högskolan i Halmstad, där han är specialiserad på samverkan mellan människa och AI – med fokus på värde, design och etik. Han är också designchef på AI-byrån eghed, baserad i Göteborg.

Keynote: Design av AI-drivna tjänster: förstärkt kompetens genom människocentrerad design

 

Dessutom kommer dagen, precis som vanligt, bjuda på ett 20-tal aktuella och intressanta inslag, presentationer och mindre workshops.

  

Keynote-talarna Clare och Pontus kommer också hålla i varsin workshop dagarna före och efter konferensen. Missa inte det!