Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

DevLin2019 Keynotes och workshop

  • 16-18 October

Årets upplaga av Devlin kommer äga rum 17 oktober. Även det nionde året kommer att bli fullspäckat med spännande föreläsningar och intressanta diskussioner om utveckling för alla i utvecklingsorganisationer.

Lisette Sutherland och Jutta Eckstein håller keynotes. Det blir förstås fler talare som kommer att annonseras vartefter. Anmäl dig nu för att få tidig-rabatt.
Den 16/10 och 18/10 håller våra keynote-talare workshops där du kan fördjupa dig ytterligare i deras ämnen. Begränsat antal platser, passa på nu.
P.S. Du vet väl att du kan hitta presentationerna från 2018 på Responsives Youtube-kanal

“Learn Fast” med Jutta Eckstein

Hur tar man sin organisation till Agile@Scale? Det kanske inte är färdiga recept utan en ständig utveckling baserat på lärande om sina egna problem och möjligheter. I boken “BOSSA Nova” beskriver Jutta och medförfattaren John Buck hur man kan och bör använda en mix av modeller för att täcka organisationens alla aspekter. De förordar i boken Beyond Budgeting, Open Space, Sociaocracy och Agile (BOSSA).
Basen för modernt organisations- och processarbete är de små ändringarna som vi lär oss mest av. I den här workshopen kommer du att lära dig hur man lär sig så fort som möjligt. T.ex genom att skapa och utvärdera experiment som blir ovärderliga för vägen till en modern organisation med effektiva processer och nöjda medarbetare.
Det är den som lär sig fortast som vinner!

“Work Together Effectively Anywhere” med Lisette Sutherland

Hur många har inte stått inför utmaningen att ha en eller flera team-medlemmar, eller hela team, på annan ort?
Lisette menar att det finns många sätt som vi kan göra den situationen betydligt bättre. På workshopen som både är “on-site” och “remote”, får du både lära dig och prova på hur man får arbete på avstånd att fungera. Och på köpet kanske öppna upp för andra arbetsformer..