Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Delta som publik vid tv-inspelningen av Tillväxt Linköping

  • 9 May, 00:00

Den 9 maj är det återigen dags för livesändning av Tillväxt Linköping. Programmet som belyser aktualiteter, problemställningar, framtidssatsningar och utmaningar för Linköpings näringsliv på ett kvalificerat och lättillgängligt sätt.

Innovation för tillväxt

Temat för det här programmet är innovation – ett ord som syns och hörs allt oftare. Hur tar vi innovation från att vara ett ord till att bli ett verktyg i vårt arbete? Vilka nya områden behöver en dos innovation och hur hittar vi dem?

På scenen och genom olika inslag får vi höra hur företagare, tjänstemän, forskare och innovatörer diskuterar vad innovation står för och varför det är viktigt för tillväxt.

Välkommen till lunch och mingel med en mängd intressanta personer från Linköpings näringsliv, och delta sedan som publik under direktsändningen av programmet där representanter från akademin, kommunen och näringslivet resonerar kring Linköpings tillväxt, idag och i framtiden.

Livesändningen sker på Creactive i Science Park Mjärdevi.