Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Delphi:Dagarna 2022

  • 17-21 October
  • Linköping
Sign up is closed

Välkommen till en vecka fylld med innehållsrika seminarier och sociala aktiviteter tillsammans med oss på Advokatfirman Delphi!

Det har gått fyra år sedan vi sist kunde arrangera Delphi:Dagarna men nu är det äntligen dags igen. Vi ser fram emot att åter få mötas. Ta chansen att besöka ett eller flera event under veckan och skaffa dig värdefull kunskap och nya insikter, samtidigt som du får möjlighet att knyta nya kontakter.

Schemat för veckan följer nedan. Det finns begränsat antal platser till de olika aktiviteterna så anmäl dig gärna redan idag, men senast den 5 oktober 2022.

Med flera seminarier av intresse för tech-bolag; frågor om data (risk/möjlighet i en regulatorisk kontext), compliance (allt från IPR, GDPR till annat som en ägare och ledning i ett bolag bör överväga och vara medveten om) och givetvis också mera traditionella seminarier kring företagsförsäljning mm.

Hela programmet och information kring anmälan till de olika aktiviteterna hittar man här; https://www.delphi.se/sv/delphidagarna/.

Oberoende av om man sysslar med teknologi, räknar på företagsförvärv/försäljning, sammanställer underlag till upphandlingar, eller rentav funderar på att stämma en illojal konkurrent, så finns inspiration och initierade föreläsare på de olika seminarierna.

Har du några frågor om Delphi:Dagarna eller något av eventen är du varmt välkommen att kontakta oss på linkoping@delphi.se.