Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Cybermanagement

  • 16 March, 00:00
  • Online via Teams
Sign up is closed

”Cybermanagement” och spännvidden mellan att bygga tillitsfulla organisationer och samtidigt hålla ”zero trust” för att skydda sig mot externa attacker. Genom att knyta ihop organisationsstrategi med konkreta tips kring cybersäkerhet vill vi ge kunskap och nyttiga verktyg att ta med för att säkra att hela din organisation arbetar mot gemensam trygghet i kulturen och gemensam säkerhet i externa perspektiv. Med oss har vi också Anna Drotz – Digitaliseringsdirektör i Norrköpings Kommun som berättar om erfarenheter och lärdomar av det cyber-angrepp kommunen utsattes för i december 2022. Välkommen på ett webbinarium med ett aktuellt och intressant tema.

Datum: 16 mars
Plats: Teams
Tid: 8:00–9:00

Talare:

Susanne Bergman
Organisationskonsult, författare i böcker om tillit, narratives, kommunikation och ledarskap. Har särskilt hjärta för att utveckla kulturen genom narrative och hur man utvecklar resiliens i organisation och arbetsliv.

Anna Drotz
Anna Drotz är digitaliseringsdirektör vid Norrköpings kommun. Hon har tidigare en bakgrund inom IT och teknik. I slutet på 2022 utsattes Norrköpings kommun för ett cyberangrepp som fick stora konsekvenser på flera håll. Anna berättar om lärdomar från den här händelsen och diskuterar tillsammans med oss vikten av att ha en beredskap genomgående i sin organisation.

Louise Lennersten
VD för UCS Management och senior konsult med mångårig erfarenhet av att skala och växa bolag. Louise har fokus på kultur i kombination med organisationsutveckling och drivs av att se människor utvecklas och bli sina bästa jag som personer och i samspel med andra.

Henrik Krohn
Seniorkonsult inom cybersäkerhet, VD för UCS Cyber Security med mångårig erfarenhet från bl a Saab, VeriSure och Försvarsmakten. Henrik brinner extra mycket för strategiska IT-säkerhetsfrågor och hur man kan kombinera ett modernt ledarskap i en effektiv och cybersäker organisation.