Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Chat GPT – från lek till affärsnytta

  • 27 February, 00:00
  • Online via Zoom
Sign up is closed

Välkommen till Science Park Jönköpings digitala lunchevent där du får möjlighet att upptäcka den otroliga möjligheten som ChatGPT erbjuder för affärsvärlden.

Under en timmes tid kommer du att få visat hur ChatGPT kan skapa riktigt värde för ditt företag och ta dig bortom lekandet.

Innan eventet rekommenderar vi dig att skaffa ett eget konto på ChatGPT för att själv utforska, utmana och leka med funktionen.

Vi kommer att belysa ChatGPTs kapaciteter, hur det skapar värde för företag och utmaningarna som kommer med användningen. Du kommer även att få en live-demonstration av ChatGPTs kraftfulla teknik och möjligheten att ställa frågor och interagera med systemet.

Dessutom kommer vi att ge en introduktion till API:er och visa dig hur du kan integrera ChatGPT i din verksamhet. Vi kommer också att diskutera möjligheter och utmaningar med integrationen och ge råd och tips för en framgångsrik integration.

Detta är en unik möjlighet att lära dig om det senaste inom AI-teknik och hur det kan användas för att förbättra din verksamhet.

I studion finns:

  • Petrus Ekbladh – Affärsutvecklare med fokus på AI på Science Park Jönköping.
  • Simon Sleman – Affärsutvecklare med fokus på AI på Science Park Jönköping. Simon är dessutom egenföretagare och arbetar med egna lösningar inom digitala affärer.
  • Cecilia Sönströd – AI forskare Jönköping University.

Välkommen till en spännande och lärande lunch där vi visar dig hur ChatGPT kan förändra din verksamhet för alltid.

När:

Måndagen den 27 februari kl.12:00-13:00

Var:

Online via Zoom

För vem:

Detta event är för dig som vill upptäcka möjligheterna med ChatGPT med fokus på verktygets kapaciteter, affärsnytta, utmaningar, API-integration och praktiska råd och tips.

Anmälan:

Anmäl dig senast den 26/2. Har du anmält dig men har inte längre möjlighet att delta? Glöm inte att avanmäla dig minst 24 timmar innan eventstart. Du avanmäler dig genom att maila petrus.ekbladh@sciencepark.se

Arrangör:

Science Park Jönköping