Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Network meeting

Bright Future med Bright East – upptäck framtiden i vår region

 • 29 November, 17:00-20:00
 • Plats LINK Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92, Linköping
Sign up is closed

Till denna nätverksträff med Bright East har vi bjudit in framstående och drivande nyckelpersoner från regionen som tillsammans ska lyfta, inte bara de fantastiska framtidsmöjligheter som finns, utan allt spännande som händer runt omkring oss! Det här är en träff utöver det vanliga – en kväll du inte vill missa!

Vi befinner oss i en expansiv region med ledande forskning, ett välmående näringsliv och ett storslaget natur- och kulturlandskap. Men vad innebär det för oss här och nu?

Vi kommer att fokusera på de stora satsningar som görs i våra städer och stoltsera med några av de världsledande tekniker och företag som har sin bas i vårt område. Som om det inte vore nog ska vi hinna med att prata om det goda livet i regionen, om naturupplevelser, matturism och en allmänt livsvänlig tillvaro.

Kvällen leds av coola egenföretagaren och reseskribenten Lina Skandevall som med sin entusiasm och energi kommer bidra till en fartfylld träff tillsammans med kvällens inspiratörer! Lina är företagare sedan 20 år och är en stark ambassadör för Östergötland. Hon har fokus på entreprenörskap och besöksnäringen, men framför allt är hon en av studenterna som flyttade till Norrköping och blev kvar.

Efter programmet i hörsalen bjuds det på mingel och mat i lobbyn utanför. Att delta är som vanligt kostnadsfritt men antalet platser är begränsat så vänta inte med din anmälan.

 

 


Bright East logga

Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är i början av karriären och vill utöka ditt kontaktnät under avslappnade former. Du är en del av ett nätverk som drivs av kunskap och inspiration tillsammans med drivna personer som skapar framtiden för vår region!

Program

 • 17:00

  Hej och välkommen

 • 17:15

  Fullspäckat program lett av Lina Skandevall

  Del 1 Framtidsregionen: David Nilsson, VD NKPG City, Alisa Basic, stadsplaneringschef, Linköpings kommun och Simon Helmér, VD Östsvenska Handelskammaren.

  Del 2 Forskning och innovationer: Lena Miranda, VD Linköping Science Park, Oscar Spaak, Linköping Science Park.

  Del 3 Mat-, natur- och kulturupplevelser: Anna Österlund, Placebrander, Naturlogi m.fl.

 • 18:30

  Mingel och mat