Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Bright East: Ekonomi-PT:ns bästa tips – Kom i form ekonomiskt!

  • 15 September, 00:00
  • Norrköping
Sign up is closed

Föreläsning med Mia Ingelström

Nu har det äntligen blivit dags att bjuda in till nästa nätverksträff med Bright East! Den här gången kommer vi att ägna oss åt något som berör oss alla, nämligen privatekonomi.

Med skenande räntor, matpriser med mera är det inte lustigt att känna en oro inför framtiden. Oavsett hur mycket pengar du har att röra dig med och vilken dröm just du har så finns det massor av saker att göra för att nyttja dina pengar på ett smartare sätt. Därför har vi bjudit in Mia Ingelström som driver Financial Fitness och är ekonomi-PT! Mia förklarar på ett lättsamt sätt och blandar konkreta tips med inspiration och känslan av att ekonomi varken behöver vara krångligt eller svårt utan i stället en stor tillgång om vi lär oss att hantera den rätt.

Ni kommer inte bara att gå hem med nyttiga insikter om din ekonomi utan även med ett eget exemplar av Mias bok, ”Ekonomi-pt:ns handbok för kvinnor”. Boken är i grunden skriven för kvinnor men kan med fördel läsas även av män. Med det sagt arrangeras denna träff som vanligt både för kvinnor och män.

Det bjuds på härlig, klimatsmart mat från Holy Greens samtidigt som vi får tid att nätverka med andra drivna människor. Välkommen att anmäla dig redan nu, det finns ett begränsat antal platser. Eventet är kostnadsfritt.

Vi ses!

Kl. 17.00         Välkommen
Kl. 17.30         Ekonomi-pt:n Mia Ingelström föreläser
Kl. 18.45         Mat och mingel

Bright East är nätverket för dig mellan 20-35 år som vill vara med och tycka och tänka om allt från politik till mat. Vi träffas några gånger om året för att inspirera och låta oss inspireras, knyta nya kontakter, diskutera idéer och kanske sjösätta nya planer tillsammans. Kanske är det här du träffar din nya kompis, kollega eller kund. Bright East är regionens mest spännande karriärnätverk för de nya generationer som idag och i framtiden kommer att utgöra drivkraften i vår del av världen!