Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Break – Nätverket för dig som är föräldrarledig

  • 7 December, 00:00

Föräldraledig men sugen på att nätverka och hålla kontakten med arbetslivet? Nyfiken på vad som händer i regionen och näringslivet? Välkommen till Break!

Nätverket Break vänder sig till dig som är föräldraledig och här är du och ditt barn precis lika välkomna! Vi snackar karriär, politik, näringsliv och kanske ger varandra tips om hur man får ihop karriären med livet som småbarnsförälder. Vid varje träff hålls en inspirerande föreläsning och vi bjuder på kaffe och tilltugg. Självklart finns det skötbord och yta att både krypa och leka på.

Har du funderat på om föräldraskapet och en internationell karriär går ihop? Välkommen till Break den 7e december!

På den här träffen kommer Elisabeth Sjöstrand som 2009 flyttade tillsammans med sin man och 2 barn, som då var 2,5 och 4, till Peking. Tanken var att stanna i två år, men de arbetade kvar till 2013. På de här åren har Elisabeth både engagerat sig ideellt och arbetat på Ericsson. Hon passade också på att lära sig kinesiska. Elisabeth kommer prata om varför hon tycker man ska ta chansen att bo utomlands, hur det kan utveckla karriären och hur det har varit att komma hem igen.

Inför träffen vill vi att DU funderar på vilka frågor just du har till Elisabeth. Skicka de till anna.broeders@mjardevi.seså anpassas dialogen utifrån era frågor. Självklart finns det också möjlighet att ställa frågor under själva tillfället.

För de som vill avslutar vi träffen med en gemensam lunch på Collegium-restaurangen i Mjärdevi. Vill du delta på lunchen så maila Anna Broeders