Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Brand bootcamp

  • 7 October, 00:00
  • DoSpace Alfa, Industrigatan 5, Linköping
Sign up is closed

Vi kickar igång hösten med en matnyttig dag där vi samlar spännande expertis inom digital kommunikation, varumärkesutveckling och marknadsföring. Under några intensiva timmar kommer du helt gratis att få lära dig om grunderna i:

  • Kopplingen mellan ditt bolags strategi och hur en genomtänkt taktik för din marknadsföring stödjer de mål du vill nå. Du vill synas, men varför & hur?
  • Hur du kommer igång med marknadsföring i sociala medier.
  • Så bygger du ett starkt varumärke med genuint affärsvärde för ditt bolag. 
  • Det du behöver för att kravställa när du köper in kommunikationstjänster.

Under dagen möter vi några av regionens ledande experter inom området, som delar med sig av sin kunskap och vad de kan hjälpa dig med. Det blir en blandning av kvalificerade föredrag, workshop som hjälper dig igång och konkreta nästa steg för ditt företag. 

Dagen är uppdelad i två delar. På förmiddagen får vi ta del av ett antal presentationer och lär oss mer om digital marknadsföring. Under eftermiddagen är det dags att bearbeta det vi lärt oss. Då erbjuder vi en workshop där du tillsammans med din kollega coachas för att ta de första stegen utifrån vad ni behöver. 

När ni lämnar dagen tar ni med er starten på er plan för marknadsföring i digitala kanaler, en kvalificerad kontaktlista över leverantörer som kan hjälpa er och mängder med praktiska tips. 

OBS! Eftermiddagens workshop är endast öppen för bolag i Swedish Scaleups.