Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Workshop

Bootcamp Sälj: Allt handlar om försäljning

  • 30 May, 09:00-16:00
  • Linköping (lokal annonseras inom kort)
Sign up is closed

“Sales play an essential role in establishing consumer loyalty and trust. An efficient sales team boosts growth in business by using various sales strategies to build customer trust and loyalty”

Självklart, men ändå så svårt. Med all rätt så gläds och bländas vi av framgångsrika, ibland nästan mytiska, försäljningar. “Vår största order hittills”, “nyckelkunden säkrad” eller “början på en framgångssaga”. Enskilda bedrifter och monumentala framgångar.

Men framgångsrik och skalbar försäljning är till största delen ett organiserat, välstyrt och ihärdigt lagarbete. En väloljad och effektiv ”fabrik” som varje dag söker, motiverar och kontrakterar nya kunder. Ett team som agerar som just ett team. Som leds och motiveras av strategier, mål och uppföljning. Och som självklart är en välintegrerad del av bolagets ledning, lever i symbios med marknad och är väl synkad med R&D, produktion, onboarding, kundvård och support.

Och i vår del av världen, Östergötland, Linköping, Mjärdevi, har vi oräkneliga framgångsrika företag som kan agera inspiration och benchmark. Så varför inte lära av dom bästa!?

Den 30 maj arrangerar Swedish Scaleup en heldagsworkshop, totalt fokuserad på praktisk och effektiv försäljning. Magnus Johansson, erfaren utbildare inom försäljning och säljledning, leder tre pass kring de fundamentala byggstenarna för att skapa en ”säljfabrik”. Johan Jarskog, Victor Stern och Christian Sahlén bidrar med inspirationsföreläsningar kring hur Next One Technology, Actia och Agricam organiserar och leder sin försäljning. Scaleup-coacherna Anders Jacobson och Göran Felldin kommer också att skjuta in tips, erfarenheter och inte minst mindre lyckade exempel från respektive resor.

Vi kan lova att detta blir en unik upplevelse. Och se det som en start på att få ”världens bästa säljorganisation” på plats inför kommande tillväxtsatsning.

Speakers

Utbildningsledare: Magnus Johansson

Säljdriv

Johan Jarskog

Next One Technology

Anders Jacobsson

Next One Technology

Christian Sahlén

Actia

Victor Stern

Agricam

Göran Felldin

LedarCompagniet