Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Network meeting

Behind the scenes på Actia

 • 10 April, 18:00-20:30
 • Actia Nordic, Datalinjen 3B, 583 30 Linköping
Sign up is closed

Häng med på studiebesök hos Actia där du får följa med bakom kulisserna i elektroniklabbet!

Den 10 april bjuder East Sweden Tech Women och IoT World tillsammans med nätverket Kvinternet in till studiebesök hos Actia

Christian Sahlén, VD på Actia, visar och berättar om verksamheten, historia, framtidsplaner och sin egen syn på ledarskap. Vi får även möjlighet att besöka elektroniklabbet och utforska den senaste tekniken.

Vi på bjuder på wraps och alkoholfri dryck.

Begränsat antal platser! Anmälan sker enligt först-till-kvarn principen.

Språk: svenska

Träffen riktar sig till:

Den här träffen riktar sig främst till yrkesverksamma kvinnor och ickebinära i teknikbranschen, vare sig du är utvecklare, projektledare eller av annan befattning. Det här är ett bra tillfälle att möta andra som är intresserade av liknande saker som dig och lära dig mer om Actias elektronikproduktion. Ett toppentillfälle att knyta nya kontakter och nätverka helt enkelt!

Vad är East Sweden Tech Women?

East Sweden Tech Women är ett nätverk för kvinnor och ickebinära i techbranschen i Östergötland. Syftet med nätverket är att arrangera och delta på event för att stärka deltagarnas kunskaper, färdigheter och skapa mötesplatser för att möta andra som är likasinnade. Nätverket drivs av Linköping Science Park och du kan läsa mer om vårt jämställdhetsarbete här.

Vad är Kvinternet?

Kvinternet är ett nätverk för kvinnor som är ingenjörer eller har en annan akademisk examen med inriktning mot tekniska ämnen. Vi stödjer och hjälper varandra i vår yrkesmässiga roll och i personlig utveckling och i att bygga ett kontaktnät. Nätverket har max 25 medlemmar. Ansökan sker efter rekommendation från en befintlig medlem. Möten hålls månadsvis.

Vad är ioT World?

IoT World är ett nationellt kluster och community som fokuserar på att hållbart effektivisera samhället med hjälp av IoT. Klustret består av engagerade projektparter från forskning, näringsliv och offentliga verksamheter och drivs av Linköping Science Park.

Agenda

 • 18:00

  Samling och introduktion

 • 18:15

  Studiebesök i Actias lokaler och produktion

 • 19:30

  Frågestund

 • 19:45

  Samtal i grupper och vi bjuder på mat

  Vi samtalar i diskussionsgrupper, samtidigt som vi bjuder på wraps och dryck.

 • 20:30

  Vi avrundar och tackar för kvällen

IoT world, Linköping Science park

ESTW