Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Autoliv: Med teknik för autonoma bilar är vi med och förändrar världen!

  • 14 June, 00:00

Autoliv bjuder på lunch och inspiration onsdag den 14 juni klockan 12.00-12.45 på CreActive i Science Park Mjärdevi.

Andreas Wrangsjö, Design Lead Feature Development, på Autoliv berättar om Active Safety kopplat till sin personliga utveckling och hur det är att arbeta inom bildanalys och deep learning i teknikens framkant. Utvecklingen går i en rasande fart och vi är med och leder den!

Många av funktionerna för självkörande bilar är idag möjliga tack vare kamerasystem levererade av Autoliv. I Linköping utvecklar vi kamera samt funktioner som automatinbromsning och att bilen styr sig själv på vägbanan. Detta är bara en liten del av alla spännande, innovativa funktioner och system som gör att vi finns i några av världens mest intelligenta bilar. Vi arbetar för en annorlunda värld och vi gör det med vår passion i att rädda fler liv.

Anmäl dig till lunchen med ett mail innehållande namn och telefonnummer till kristina.nehler@autoliv.com senast tisdag 13 juni. Skriv också om du har någon allergi.

På onsdag den 14 juni kl 11-13 finns vi samtidigt med en av våra visningsbilar utanför Collegiums huvudentré så att du kan ta dig en närmare titt på vissa av funktionerna.

Vi bjuder glass från Hemglassbilen för att fira in sommaren.

Hjärtligt välkommen!