Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Att skala med affärsfokus – En kväll med växande framtidsbolag

 • 17 November, 00:00
 • Ryds Herrgård
Sign up is closed

En inspirerande kväll där Linköping Science Parks växande företag och LiU:s Affärsinriktade studenter får en chans att mötas!

Ett Scaleup företag står inför många utmaningar, att skala sin försäljning är ett kritiskt steg i ett företags tillväxtresa. Hur driver du försäljning i tillväxtbolag? Vad är framgångsfaktorerna? Och vad skiljer sig i detta jämfört med tillväxt i storbolag? Kom och få svar på dessa frågor och träffa några av regionens främsta scaleups! Det som kännetecknar en scaleup är fokuset på exponentiell tillväxt och repeterbarhet. Att bygga upp en produktion och försäljning som går att skala upp utan att arbetsinsatsen ökar nämnvärt eftersom det är då den riktiga tillväxten kan ta fart.

Vill du göra karriär i ett bolag som kan vara Sveriges nästa Unicorn?

På denna träff är du som student med intresse för tillväxtfrågor välkommen att inspireras och för att träffa Scaleup-bolag som befinner sig i en tillväxtfas.

Följande bolag är redan anmälda:

 • Sveriges största och hetaste Co-Workingbolag, DoSpace
 • LINK22 – bolag ledande inom Cybersäkerhet – utnämnt till Gasellbolag 2021
 • Mabema – high tech bolag inom AI med en kraftig internationell tillväxtpotential
 • Ateles – ett av Sveriges ledande techbolag inom e-commerce
 • Exsitec – fick pris som årets bästa börsnotering. Är specialister på tjänster för att förbättra kunders verksamhetssystem

UPPDATERING! Nu kommer du även kunna träffa:

❗️Agricam ❗️Taxicaller ❗️Fodina ❗️Reprendr

Talare:

 • Ulf Stern Co founder IFS – från första kund till en internationell säljorganisation
 • Elin Ledskog Head of Sales Againity – Att göra karriär I ett tillväxtbolag
 • Emma Billenius Head of HR Exsitec – Så här utvecklar vi framtidens affärstalanger
 • Avslutande panelsamtal med utgångspunkt kring skillnader och likheter mellan storbolag och scaleups.

Linköping Science Park bjuder på mingel med mat och dryck. För den om vill fortsätta mingla efter föreläsningar så vankas det quiz på Ryds Herrgård.

Anmälan

Anmälan för studenter sker här.

Företag och vill delta? 

Nu söker vi er, innovativa tillväxtbolag, som vill delta i kvällen för en chans att nätverka med studenter med inriktning på affärer och ekonomi. Ta chansen att visa upp att era bolag är en fantastisk karriärmöjlighet här i Linköping! 

Antalet platser för deltagande bolag är begränsade så anmäl ditt intresse redan nu via mail till Daniel Kullgard. De bolag som blir utvalda att delta kommer få mer information i ett gemensamt digitalt möte inför evenemanget.