Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Åsa Nyvall – Våra kärleksspråk

  • 8 November, 00:00

Våra kärleksspråk. Skapa lyckligare relationer på några timmar!

Har du märkt att du i vissa relationer med enkelhet känner dig sedd och omtyckt, medan du i andra relationer aldrig lyckas uppnå samma känsla av välbehag? Du agerar på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på?

Under den här föreläsningen får du svar på den här frågan och även tips på hur du själv kan agera för att lyckas med att skapa och bibehålla härliga relationer. Men du får också en förståelse för varför det många gånger kan bli fel, fast man vill så rätt.

Åsa kommer under denna föreläsning berätta om vilka våra kärleksspråk är och hur de på verkar oss. Men inte nog med det. Innan kvällen är slut kommer du dessutom få reda på vilket just ditt kärleksspråk är.

Så riktigt varmt välkommen till en föreläsning som faktiskt på riktigt kan göra underverk vad gäller din syn på dig själv och de relationer du har. Med kunskap om detta kommer du kunna påverka dina relationer framåt på ett mycket positivt sätt. Och det gäller alla dina relationer – till din partner, dina barn, dina föräldrar och dina kollegor. Du får med dig nycklar som kan göra stor skillnad i ditt liv.

Om Åsa:

Åsa Nyvall är Samtalsterapeut, Parterapeut och Coach. Hon är även yogalärare och håller klasser främst i Yinyoga, Restorative Yoga och Meditation. Åsa håller föreläsningar och workshops inom olika ämnen, men alltid med fokus på välmående. Jobbar med ledarcoaching och grupputveckling på företag. Hon deltar på olika event och träningsresor både i Sverige och utomlands. Förutom detta bloggar hon för ToppHälsa och är deras expert i magasinet vad gäller det inre välbefinnandet. Tillsammans med Annika Sjöö har hon skrivit boken Mativation. En bok om att finna sin motivation och bibehålla den för att få resultat som håller, när man vill genomföra en kostförändring. Boken innehåller även härliga recept på god och nyttig mat.

Det viktigaste för Åsa är att möta varje person där den är; med omsorg och omtanke. Att få bidra till välbefinnande och se människor på olika sätt utvecklas är en stor glädjekälla för Åsa.