Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

AI Transformation Day i Linköping

  • 25 November, 00:00
  • Dospace Alfa

Välkommen till Dospace Alfa för att gemensamt ta del av AI Transformation Day 25 november!

AI Transformation Day är ett nationellt event som livesänds från AI Sweden i Lindholmen, Göteborg. Nu vill vi ge dig, lokal partner i Östergötland, möjlighet att ta del av programmet tillsammans samtidigt som du får möjlighet att träffa Karin Ackerholm från AI Sweden och nätverka med andra lokala partners.

Vi ses på Dospace Alfa i Linköping där vi kommer att titta på livesändningen, fika och diskutera tillsammans. Programmet pågår 8.30-12.00.

Bjud gärna med dina kollegor!

 

För vem

Detta evenemang riktar sig till partners i AI Sweden. Är din organisation medlem men du inte har fått någon inbjudan, mejla maja.meurling@ai.se så bjuder vi in dig!

 

Program

På AI Transformation Day kommer vi att dyka ner i några konkreta verktyg och prata om sätt att tillämpa dem i din organisation för att påskynda din AI-resa.

08.30-09.00
Introduction & AI Transformation Update

09.00-09.45
AI Maturity Assessment Tool
Presentation of the tool: why to use it and how to use it to plan your AI journey
Partner case: Swedish public service television company (SVT)

Break 20 min

10.05-11.15
My AI
Introduction to AI Sweden’s new data driven platform for collaboration “My AI”.
Show case of the use case library by partners

11.20-12.50 
Training & learning
Partner cases
Training & learning partner offering

11.50-12.00
Wrap up

—————–

AI Mognadsbedömningsverktyg
För att komma igång med en resa måste du förstå var du börjar ifrån. Vårt nya AI Maturity Assessment Tool kommer att hjälpa till med just detta och det är tillgängligt för alla svenska organisationer att använda! Vi kommer att introducera verktyget, ge dig skälen till varför du ska använda det och förklara hur du använder det för att planera din AI-resa.

Min AI
Låt oss presentera dig för AI Sveriges nya datadrivna plattform för samarbete “My AI”. Att ta ett holistiskt förhållningssätt till hela ekosystemet och sammanföra det hela för att leverera insikter och verktyg som du kan arbeta med. Detta är ditt personliga gränssnitt till AI-världen!

 

—————-

Du kan såklart delta digitalt hemifrån/från kontoret- då anmäler du dig här.