Lecture

AI för styrelse och VD: Så utvecklar du ditt företag med AI

  • 24 September, 13:00-17:00
  • Linköping. Mer info kommer.
Sign up

AI kommer att förändra världen för din organisation, oavsett om du verkar i privat eller offentlig sektor. För att din organisation inte bara ska anpassa sig till denna förändring, utan också nyttja AI för att skapa värde och lösa utmaningar, krävs det att du som beslutsfattare gör medvetna val. Du behöver inte förstå de tekniska detaljerna – snarare AI:s potential och vad det kan åstadkomma.

Den 24 september 2024 kl. 13:00 välkomnar vi dig därför till en exklusiv VD-träff för östgötska företag och organisationer där du får lära dig mer om möjligheterna med AI.

Möt Göran Lindsjö, AI-rådgivare och Conny Svensson, Director of AI Adoption – båda från AI Sweden – som berättar hur du kan accelerera AI-resan i din organisation. Deras presentation utgörs av utdrag från utbildningen AI for Executives där du får lära dig att ta kommandot över den strategiska AI-resan i din organisation.

Under eventet kommer du få möjlighet att:

  • Utforska hur AI kan integreras i din affärsstrategi för att öka effektivitet och konkurrenskraft.
  • Nätverka med andra i ledande befattning från starka företag inom regionen.
  • Få insikter och praktiska exempel på hur företag har använt AI för att uppnå signifikanta fördelar.

Träffen riktar sig till:

Detta event riktar sig till VD:ar, CFO:ar, styrelsemedlemmar och andra högre beslutsfattare inom medelstora till stora företag med stark position i Östergötland.

Registrering:

Antalet platser är begränsat för att försäkra en kvalitativ upplevelse för alla deltagare. Vänligen bekräfta din närvaro genom att registrera dig här. 

Bli AI Sweden-partner:

Idag samlar AI Sweden över 120 partners från både offentlig och privat sektor samt akademi och forskningsinstitut. Vi investerar tillsammans i att bygga verktyg och resurser för att accelerera användningen av AI i ekosystemet och till gagn för vårt samhälle, vår konkurrenskraft, och alla som bor i Sverige. 

Att ansluta sig som partner till AI Sweden har många fördelar och det finns stöd och resurser för att stötta i AI-resan, beroende på var du och din organisation befinner er idag.

Läs mer om vad partnerskap i AI Sweden innebär 

Passa på att ställa alla dina AI-frågor till Göran och Conny när vi ses den 24 september!

Talare

Conny Svensson

Director of AI Adoption på AI Sweden

Göran Lindsjö

AI-rådgivare på AI Sweden